СЛАВУТИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА

  • 625

Директор - Анна Осовська

 

Адреса: 07101, м. Славутич, Київська обл., Вишгородський р-н, проспект Незалежності, 7, БК "Енергія"

тел.: 2-78-75

E-mail: sfpp@ukr.net

Офіційна сторінка організації у Facebook


 

Славутицький міський фонд підтримки підприємництва створено 30 жовтня 2003 року. Метою його діяльності є:

1. Реалізація державної політики з питань розвитку та фінансової підтримки підприємництва, ефективне використання його можливостей в соціально-економічному розвитку м. Славутич.

2. Об’єднання фінансово-економічного та науково-технічного потенціалу Засновників та Учасників для розробки і здійснення програм та проектів, спрямованих на всебічний розвиток та підвищення ефективності підприємницької діяльності в м. Славутич.

3. Розробка та втілення місцевих програм, зменшення соціальної напруженості за рахунок створення сприятливих умов для залучення до підприємницької діяльності соціально незахищених категорій населення - безробітних, звільнених у запас військовослужбовців, молоді, жінок, інвалідів та ін., створення робочих місць.

4. Створення умов, що сприяють виконанню місцевих програм і проектів, спрямованих на розвиток підприємництва в місті Славутичі.

5. Сприяння використанню суб’єктами малого підприємництва комунальних, державних та недержавних фінансових, матеріально-технічних та інформаційних ресурсів міста Славутича, в тому числі приміщень (споруд), обладнання, інформаційних матеріалів, а також науково-технічних розробок і технологій, необхідних для здійснення підприємницької діяльності.

6. Створення, на основі залучення інвестицій, сучасної інфраструктури виробництва в різних секторах економіки Славутича.

7. Реалізація різноманітних науково-освітніх програм з розвитку підприємництва в Славутичі.