У Славутичі відзначили обдаровану молодь

  • 251

Не один рік, напередодні Дня міста, обдарована молодь Славутича отримує свої заслужені нагороди за успіхи у навчанні, творчості, спорті, за молодіжні ініціативи.

Сьогодні на церемонії міський голова Юрій Фомічев вручив 142 нагороди кращим з кращих. Медалі «За особисті досягнення» отримали ті, хто здобув перемогу вперше. Відзнаку «За численні» досягнення – ті, хто вдруге добився результату. Хто не один рік підтверджує свої знання, спортивні або творчі досягнення отримав особливу відзнаку «Гордість і надія Славутича».
А найвища відзнака «Молодіжна еліта Славутича» у цьому році дісталася: Ювченку Олександру – за перемогу у Всеукраїнському відкритому марафоні з української мови імені Петра Яцика.
Дудкіній Єлизаветі – за перемогу у Міжнародному фестивалі «Folkowe Inspiracje» (м. Лодзь, Польща).
Недайводіну Михайлу – срібному призеру чемпіонату України зі стрибків на батуті в синхронних стрибках, бронзовому призеру чемпіонату України зі стрибків на батуті у командних змаганнях та члену резервного складу національної збірної команди України.
Шкуліпі Андрію – чемпіону Київської області зі стрибків на батуті в індивідуальних стрибках та бронзовому призеру чемпіонату України зі стрибків на батуті у командних змаганнях.
Тарасенко Анастасії – срібній призерці чемпіонату Київської області зі стрибків на батуті в індивідуальних стрибках.
У номінації «Молодіжна ініціатива» нагороди отримали представники Молодіжної ради «Майбутнє Славутича».
Славутич дякує всім, чия праця і професіоналізм не дозволяють освіті, культурі і спорту стояти на місці, а рухають їх вперед. Подяка батькам, які виховали гідних дітей. Віримо у нашу молодь. Все буде Україна.
 
Під час церемонії нагородження діти отримали панамки, які з любов'ю пошили на славутицькому підприємстві "ІНВО Славутич". Хто хоче замовити модного капелюха цього сезону, телефонуйте 0954519557.