Славутич дякує за добрі справи

  • 201
100 тривожних днів і ночей пережив наш Славутич. 24 лютого, захоплення ЧАЕС і оточення міста військом рф, відсутність електропостачання, окупація і багатотисячна акція непокори славутичан ворогу, визволення, перші втрати міста, дні скорботи, гуманітарна допомога і відновлення життя у Славутичі.
За цей складний час наша громада, як і все українське суспільство, продемонструвало, єдність і довело, що ніколи не скориться загарбнику, а віра у свою Перемогу є непохитною.
Без заперечень, Славутич, з першого дня повномасштабного російського вторгнення, став єдиною згуртованою командою. Сотні і сотні славутичан, на перше місце поставили турботу про жителів. Кожний тримав свою лінію оборони у забезпеченні життєдіяльності Славутича.
Напередодні 35-річчя міста у Кіноконцертному комплексі відбувся перший етап загальноміської акції «Дякую». Більше 500 подяк міський голова Юрій Фомічев вручив військовим роти охорони, захисникам, працівникам Чорнобильської АЕС, АРСу, комунальних підприємств, багаточисельному гуманітарному штабу, вантажникам, водіям, підприємцям, журналістам, медикам, освітянам, соціальним працівникам, священнослужителям, тим славутичанам, які допомагали з гуманітарною допомогою рідному місту, волонтерам, у тому числі дітям, організаторам, міським службам і це ще неповний перелік всіх, хто долучався до справи добра.
Славутич вистояв і по іншому бути не може і нехай емоція допомоги назавжди залишиться жити у нашому місті.