З Днем Конституції

  • 400

З Днем Конституції України!

Стаття 1. Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава.

Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

Стаття 21. Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними.

 

26 років тому  Верховна Рада України прийняла Основний Закон нашої країни. Маючи багатовіковий досвід державотворення, Конституція поєднує  в єдине ціле всі покоління українського суспільства у переконанні, що Україна починається з кожного з нас, а національна свідомість, патріотизм  забезпечують  демократичний розвиток держави. Конституція України – це наші фундаментальні принципи, життєві цінності та ідеали. Саме їх, ми відстоюємо зараз, обороняючи свою державу від ворога, і саме від нас самих залежить подальший шлях розвитку нашої держави, відновлення та зростання у великій європейській родині.

Бажаю всім нам  єдності, мужності і сили, завжди пишатися своєю країною, пам’ятати про свої права та обов’язки, поважати закон.  Нехай ніколи не залишає нас віра в світле майбутнє нашої держави. Перемога за нами!

З повагою

Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ