Славутичани допомагають своїм захисникам

  • 697

З перших днів повномасштабного вторгнення окупанта на територію нашої країни, славутичани демонструють згуртованість та свою єдність. Кожного дня містяни допомагають нашим воїнам, що захищають Україну від ворога. Активно у місті працює координаційний центр на чолі з Віктором Одиницею, що надає постійну допомогу нашим захисникам. Волонтером Дмитром Корчаком створено сайт “Slavutych.Help”, де збираються усі військові та тактичні потреби міста Славутича чи пов'язаних з ним людей. За ініціативи міського голови запрацював єдиний благодійний фонд для допомоги нашим захисникам, триває загальноміська акція «Одноденний заробіток на потреби наших захисників».

Не залишаються осторонь і маленькі славутичани, які завдяки своїм креативним ідеям збирають кошти на допомогу воїнам-ЗСУ. Артем та Іванка передали бійцям 7 пар тактичних рукавичок, а В'ячеслав, Ліза, Софія та Володя на власному блок-посту назбирали на тактичний ремінь!

Всі славутичани активно допомагали, допомагають і будуть допомагати своїм захисникам, адже кожен відчуває свою причетність до перемоги над ворогом. Разом ми сила. Все витримаємо і переможемо!