МІСЬКІ НОВИНИ

  • 313

Допомога ЗСУ

Міський волонтерський штаб, волонтери, жителі міста постійно надають допомогу військовим ЗСУ. Триває загальноміська акція «Одноденний заробіток – на потреби наших Захисників».

На початок серпня у місті проживає 203 внутрішньопереміщені особи, з них – 45 дітей.

 

Комунальні підприємства

Всі комунальні підприємства працюють у штатному режимі. КП ДЕУ завершує облаштування пішохідних доріжок у Поліському кварталі, тривають ямкові ремонти вулично-дорожньої мережі міста. Працівники КП ЖКЦ продовжують покіс трави, благоустрій загальноміських територій, тривають поточні ремонти у житлових будинках. КП «УЖКГ» проводить підготовчі роботи до нового опалювального сезону. 

 

Заклади освіти

У місті працює чотири дитячі садочки: «Центр розвитку дитини», «Марите», «Джерельце»,  «Калинка». Триває підготовка до нового навчального року, проводяться ремонтні роботи щодо облаштування укриттів у школах № 1, 2, 4, ЗДО «Крунк».

Цьогоріч 155 славутицьких випускників складали національне мультипредметне тестування для вступу до ВНЗ.

 

Оздоровлення дітей

Завдяки нашим партнерам, юні славутичани мають змогу відпочити та оздоровитися закордоном. На оздоровлення до Латвії, Болгарії та Польщі поїхало 75 дітей. 10 вихованців Центру захисту дітей виїхали до Греції та 10 спортсменів відділення дзюдо – до Угорщини.

 

Медицина

Славутицька міська лікарня отримала новий рентгенапарат. Працює Центр  вакцинації, запис за телефоном  099 344 74 60. Лікарня працює у штатному режимі.

 

З турботою про хвостиків

За ініціативи неурядової організації «Pet Project», у Славутичі з’явилися поїлки для безпритульних тварин. Роботи з поквартального встановлення поїлок тривають, але тваринки вже починають користуватися зручностями. Реалізація задумки стала можливою завдяки фінансовій підтримці організації Tiernothilfe Ukraine e.V. , Markus Hegen і Ludmilla Juraschko.

 

Все буде Україна. Віримо в ЗСУ!