12 серпня в Україні – День молоді

  • 271

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Справді, юність і молодість – це не тільки прекрасний період у житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

На жаль, війна внесла свої корективи у плани молодих людей. Юнаки та дівчата боронять рідну країну від окупантів, розгорнули небачену волонтерську діяльність, вчаться, працюють на широкому фронті забезпечення життєдіяльності нашої країни.           

Молоді Славутича є чим пишатися. Молодіжний простір став справжнім майданчиком генерування та реалізації ідей, грантових проєктів, а сьогодні  перетворився на волонтерський центр з надання гуманітарної допомоги та психологічної підтримки. 142 заслужені нагороди за успіхи у навчанні, творчості, спорті, молодіжних ініціативах було вручено на церемонії нагородження  обдарованої молоді.  Наша молодь вміє досягати результатів, вона креативна, запальна, красива, незалежна, чуйна, яскрава.

Тож бажаємо молодим хлопцям та дівчатам завжди відчувати себе сповненими енергією творчості, руху, позитиву і перемоги!