Благоустрій Славутича. Крок за кроком

  • 497

У комунальному підприємстві КП «ЖКЦ», яке очолює Сергій Мінін, є служба, що дбає про озеленення та благоустрій міста. Це вони постійно роблять все можливе, щоб Славутич залишався комфортним, затишним і ставав сучасним: на загальноміських територіях висаджують, доглядають за квітами і деревами, поливають, проводять обробку від шкідників, знищують  бур’яни, облаштовують і косять газони, обрізають кущі, видаляють аварійне та сухе гілля, формують крони дерев.
Справді, з того часу, коли службу благоустрою та озеленення очолив Василь Кошельник, зміни відбулися на краще. Професіонал, відданий своїй справі фахівець, робить все можливе, щоб результатами роботи колективу були задоволені жителі міста, а благоустроєм та зеленими насадженнями  милувалися славутичани та гості міста. У керівництва Житлово-комунального центру є чимало гарних напрацювань, а допомагає наводити порядок у місті сучасна техніка, серед якої й міні завантажувач Bobcat.
Як повідомив Василь Іванович, найближчим часом на Поліській площі підживлять і сформують крони у декоративних яблуньок Недзведського, які щовесни радують своїм яскравим рожевим цвітом.
Дякуємо всім працівникам КП "ЖКЦ" за роботу!