Перші результати акції по збору коштів для наших захисників

  • 530

Завдяки акції будуть придбані 5 комплектів тактичного одягу
Перші 9 250 грн будуть витрачені на придбання 5 комплектів тактичного одягу для славутичан, які призвані на військову службу. Саме таке рішення було прийнято на робочому засіданні Благодійного Фонду «ЧАЕС. Славутич. Розвиток».
Акція «Одноденний заробіток на потреби наших захисників» тільки-но розпочалась – завдяки славутичанам у першій половині серпня були зібрані перші гроші- 10 351 грн.
Збір триватиме, адже наразі славутичани, які призвані на військову службу, потребують ще 295 комплектів тактичного одягу.
До кінця серпня ми очікуємо, що до акції приєднаються всі славутицькі підприємства, адже наразі йде активна кампанія щодо написання заяв для перерахування коштів. Детальну інформацію про акцію – банківські реквізити та шаблон заяви – можна знайти на сайті https://helpslavutych.arr.in.ua
Від кожного з нас залежить наша Перемога! Дякуємо і закликаємо долучатися до акції! Контакти Фонду: slavutich.ofis@gmail.com Телефони: +38 045 79 2 10 90, +38 050 353 11 35 Юридична адреса: 07101, Київська обл., місто Славутич, Проспект Незалежності, 7

Благодійний Фонд «ЧАЕС. Славутич. Розвиток»