Україна гідна незалежності

  • 259

Україна гідна Незалежності

День Незалежності України свято вільних людей, їм пишаються  українці та   вітають один одного.

Наша українська державність має тисячолітню історію. Проголошення Незалежності України, 24 серпня 1991 року,  стало  визначною подією у житті  українців. Безумовно, ці роки незалежності стали випробуванням на нашу зрілість, мужність, витривалість, згуртованість, толерантність.

День Незалежності України завжди з легким присмаком суму, адже століттями тривала боротьба за незалежність, свободу, суверенітетСьогодні знову наша незалежність сплачується життям захисників і захисниць України, які, ризикуючи собою, щодня наближають перемогу над російським агресором. У нашій пам’яті назавжди залишаться подвиги захисників, у тому числі славутичан, що віддали своє життя за Україну. Ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя,  зламані долі, руйнування наших міст і сіл.

Єдність, самоорганізація, волонтерський рух, акції непокори, міста Героїв – все це  яскраві зразки боротьби українського народу  за свою  незалежність.  Сьогодні кожний із нас тримає свій фронт. Народ, який виборює майбутнє, ніколи не зламати! Ми обов'язково вистоїмо і переможемо! Жодної секунди у цьому не сумніваємося. І щороку гордо й гучно будемо святкувати свою Незалежність. Україна зробила те, що ніхто не очікував, – стала для всього світу символом героїзму, свободи, патріотизму, справжніх людей, які об’єдналися в захисті своєї держави, рідної землі.

З Днем Незалежності України всіх нас! Нехай свобода мислити і діяти буде нашою перевагою. Бажаю відчувати її в роботі, у відносинах і в житті, а джерело віри, надії й любові до України буде невичерпним!

Зі святом нас!

Слава Україні!

Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ