Релокація бізнесу до Славутича: підготовча робота триває

  • 312

31 серпня відбулась робоча зустріч керівництва підприємства, що релокується з міста Маріуполя до Славутича, з домогосподарствами Славутицького регіону.

Зустріч проходила в Офісі підтримки громадських ініціатив за сприяння та організаційної підтримки КП «Агентство регіонального розвитку» Славутича.

Участь у дискусії взяли представники Данської ради у справах біженців, а також близько 20 жителів Михайло-Коцюбинської громади та Славутицького регіону, які планують співпрацювати з підприємством з Маріуполя. Це родинний бізнес з виготовлення готових справ довготривалого зберігання "Азовська фабрика-кухня", що планує незабаром розпочати свою роботу у Славутичі.

Наразі КП «Агентство регіонального розвитку» Славутича опікується цією релокацією, сприяє співпраці маріупольців із підприємцями, фермерськими господарствами та домогосподарствами міста Славутича та регіону.

Ми щиро вдячні команді Михайло-Коцюбинської ОТГ за співпрацю! Сподіваємося, що у нашому регіоні найближчим часом відновлять свою роботу також й інші підприємства з територій, що, на жаль, постраждали від російської військової агресії.

З усіх питань релокації бізнесу до Славутицького регіону можна звернутися до КП «Агентство регіонального розвитку» Славутича. Електронна адреса arr.slavutych@gmail.com, контактний телефон +38 050 900 94 74, +38 050 353 11 35, +38 045 79 2 10 90, інвестиційний веб-портал https://investslavutych.arr.in.ua/