Велике Відновлення: успішна відбудова регіонів

  • 227

 20 вересня 2022 року на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» (вул. Амстердамська, 1, с. Березівка, Київська область) відбудеться Форум «Велике Відновлення: успішна відбудова регіонів» та експозиція матеріалів, технологій та послуг для відбудови регіонів.

Організаторами події є компанія «Євроіндекс» та ВЦ «КиївЕкспоПлаза» за підтримки Міністерства розвитку громад і територій України та Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів.

«Хаб Велике відновлення» – це спеціальний проєкт сприяння відновленню звільнених громад після вторгнення російських окупантів.

У фокусі події - швидкомонтоване житло та фінансування відбудови.

Тематики форуму «Велике відновлення»

  1. Технології відбудови
  2. Фінансування відбудови
  3. Правові аспекти

Одночасно буде представлено велику експозицію швидкомонтованого житла та технологій будівництва і відновлення житлових та інфраструктурних об’єктів - https://hub.kyiv.ua/katalog.html.

Головними цілями події є: залучення інвестицій (міжнародних, грантових, приватного бізнесу тощо) та фахівців для відбудови міст і селищ Київської, Чернігівської області (а також районів інших областей України, які звільнені від російських окупантів); сприяння відновленню постраждалих регіонів шляхом спрощеної логістики та відкритої комунікації зацікавлених учасників; інформування та консультування населення області та очільників територіальних громад щодо сучасних можливостей відбудови та розвитку міст і селищ.

Обов’язкова попередня реєстрація за посиланням https://bit.ly/3cwcezJ

Програма форуму - https://hub.kyiv.ua/forum/forum_20_09.html

Додаткова інформація за телефоном (067) 214-8596 та на сайті www.hub.kyiv.ua