Громадська рада з розвитку міста: виклики опалювального сезону

  • 380

За попередніми прогнозами фахівців, ця зима буде найскладнішою для України. Чи готовий Славутич до нового опалювального сезону?

Саме це питання розглядалося на засіданні Громадської ради з розвитку міста, під головуванням Володимира Удовиченка. У засіданні взяли участь представники влади та комунальної сфери, які відповідають за підготовку до опалювального сезону 2022-2023.

Заступник міського голови Віктор Шевченко нагадав, що тарифи на тепло та гарячу воду для населення цього опалювального сезону не зміняться, а для суб’єктів господарювання передбачені гарантії - компенсація різниці в тарифах. В умовах війни для Славутича виділено обсяги постачання газу на 10 відсотків менше, ніж у минулих роках. За словами Віктора Шевченка, міська влада спільно з комунальниками міста розглянула всі можливі критичні варіанти , триває робота з поповнення матеріального резерву комунальних служб.

Присутні обговорили також і кадрові проблеми комунальної сфери. Розглянули перспективи залучення до підприємств фахової молоді та можливості підвищення зарплатні комунальникам.

Підсумовуючи зібрання, учасники наради погодились, що готуватися до зими треба відповідально всім: і мешканцям, і комунальникам, і управлінцям. Від кожного з нас залежить, як місто витримає цю зиму.

За матеріалами порталу slavutich.cn.ua