Залиш машину в гаражі

  • 434

26-30 вересня  у Славутичі проходять Дні сталої енергії.

 

Ми пропонуємо підприємствам, установам, організаціям та активним славутичанам долучитися до екологічної акції «Залиш машину в гаражі»!

 

Цими днями біля вашої установи або торгівельної точки має бути припаркований лише еко-транспорт, а отже не повинно бути ПРИВАТНИХ АВТІВОК.

 

Ми також закликаємо усіх містян користуватися в цей день лише ЕКО-ТРАНСПОРТОМ: велосипедом, самокатом, на роликах або пересуватися пішки.

 

АКЦІЯ є чудовим приводом показати на реальному прикладі, як кожна організація може зробити свій простий внесок у збереження природних ресурсів.

 

Нині це є актуальним з огляду на те, який шкідливий вплив несе довкіллю війна.

 

Допоможемо природі! Допоможемо Україні!

 

Щоб зберегти рівновагу, ми маємо рухатись! Давайте рухатись і нести користь не тільки природі, але й собі, а також вашій установі або бізнесу.

 

Взяти участь в цій АКЦІЇ – заявити про екологічну свідомість та соціальну відповідальність працівників вашої організації, зробити собі таку ВАЖЛИВУ СОЦІАЛЬНУ РЕКЛАМУ.

 

Тож, ми ЗАПРОШУЄМО організації, підприємства та установи міста Славутича долучитися до доброї справи та хоча б на один день відмовитися від користування автомобілем та скористатися велосипедом  або пройтися пішки.

 

Про те, як ви або ваша організація долучилась до АКЦІЇ повідомляйте на власних сторінках у соцмережах,  інтернет-ресурсах ваших установ або організацій, розміщуючи фото та хештег #залишмашинувгаражі та коротку інформацію про АКЦІЮ. 

 

Ми будемо поширювати КРАЩІ ПОСТИ на всіх міських ресурсах!

Хештеги акції: #славутич #деньвстиліЕКО #допоможемопланеті #залишмашинувгаражі

#славутичТижденьСталоїЕнергії2022

З усіх питань щодо даної акції ви можете звернутися на електронну адресу slavutich.ofis@gmail.com або за телефонами 2-22-50, 050 353 11 35, КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутич