Загинув Герой славутичанин Юрій Віхарєв

  • 277

Славутичанину Юрію Віхарєву назавжди залишиться 35 
Даючи відсіч окупантам, 23 вересня, його життя обірвалося під селом Петропавлівка Куп’янського району Харківської області.   
Дитинство та навчання у школі №3 у Юрія було пов’язане зі Славутичем. Займався спортом, захоплювався  боксом. Далі була строкова військова служба і навчання у  Севастопольському університеті ядерної енергії та промисловості. Працював інженером електроцеху Чорнобильської АЕС.
З першого дня повномасштабного російського вторгнення в Україну, Юрій добровольцем пішов служити в роту охорони Славутича та героїчно, разом з побратимами, обороняв рідне місто від ворога. Так розпочалася його нова сторінка як Воїна-Захисника своєї рідної землі. Служив у 92-й окремій механізованій бригаді імені кошового отамана Івана Сірка, що обрала собі гасло «Собі – честь, Україні – слава!». Разом із побратимами брав участь у контрнаступі по звільненню Харківської області. 
У пам’яті рідних, друзів, побратимів він залишиться надійним другом, людиною честі, порядності, доброти, що  мав чудове почуття гумору. 
Глибокі співчуття і низький уклін рідним та близьким Захисника. 
Вічна пам’ять та слава Герою.
Про чин похорону полеглого у визвольній війні за Україну воїна Юрія Віхарєва буде повідомлено додатково.