З Днем захисників і захисниць України!

  • 161

14 жовтня завжди асоціюється з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю своєму краю. Саме сьогодні ми відзначаємо День українського козацтва та День захисників і захисниць України.

Це свято воїнів, які вдень і вночі, боронять нашу землю, уміло відбиваючи наступи підступного ворога. Українці пишаються своїми захисниками і захисницями, надихаються їх бойовими успіхами, усіляко підтримують, вірять у їх стійкість і розділяють біль від втрат.

Українські захисники й захисниці сьогодні уособлюють героїзм та відвагу воїнів багатьох поколінь, – усіх, хто протягом століть боронив ідеали свободи, відстоював державність і виборював незалежність. Немає такого слова, яке б у повній мірі передавало нашу вдячність за щоденний подвиг наших воїнів,  жоден найнижчий уклін не покаже, наскільки і чим ми завдячуємо їм.

Шановні славутичани, військовослужбовці, учасники АТО/ООС, особовий склад військової частини 3041, працівники військового комісаріату, воїни запасу вітаємо вас зі святом! Здоров’я, мужності, надійного тилу, твердої віри в майбутнє, скорішої Перемоги та  миру в кожному домі!

Все буде Україна!