6 листопада професійне свято працівників соціальної сфери

  • 118

Це вони опікуються пенсіонерами, людьми похилого віку, ветеранами, людьми з інвалідністю, родинами з низькими статками,  тими, хто  потрапив у складні життєві обставини, втратив роботу, житло. Допомагають долати життєві труднощі, повірити у свої сили.

24 лютого  поставило перед соціальною сферою нові виклики. Війна звалила на  жіночі плечі соцпрацівниць  багато додаткових, не властивих зобов’язань. У складних  умовах необхідно було забезпечити соціальні виплати та допомоги.  Славутицькі спеціалісти, окрім своїх функціональних обов’язків, долучилися до роботи гуманітарного штабу, волонтерської діяльності. Доставляли хліб і гаряче харчування стареньким, що потрапили у скруту. Відкритий пункт допомоги ВПО став центром доброти і турботи. За цей час Славутич прийняв 1300 внутрішньо переміщених осіб. А це не просто статистика, а людські долі.

Соціально-психологічний центр – взірець допомоги ветеранам АТО/ООС та їх родинам, нині перетворився у справжній волонтерський хаб допомоги Збройним силам України.

Вірність своїй справі, любов до людей, бажання зрозуміти їх потреби, завжди допомагають соцпрацівникам виконувати свою роботу.

Шановні працівники соціальної сфери вітаю вас зі святом,  дякую  за вашу благородну важливу діяльність. Внутрішньої сили, стійкості, мудрості,  взаєморозуміння, Перемоги та миру.

Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ