ІV Міжнародний фестиваль для людей поважного віку GOLDenFest - Slavutych

  • 122

«Фестивалю бути! Долучайтесь!», - сказали організатори фестивалю Golden Fest і провели благодійний онлайн флешмоб, під час якого учасники з різних міст України та Латвії зібрали більше 20 000 грн, а також інші необхідні речі для ЗСУ.

GOLDenFest – це культурно-мистецький захід, який проходить щороку у місті Славутичі Київської області, Україна. Мета фестивалю – залучити осіб старше 50 років до культурно-мистецьких, фізкультурно-оздоровчих, розважально-туристичних та інших заходів.

Незважаючи на воєнні виклики, ми тримаємося разом. Спільнота фестивалю для людей поважного віку «GOLDenFest» цього разу провела фестиваль як міжнародний благодійний онлайн-флешмоб, до якого долучилися українські міста Славутич, Нетішин, с.Лютіж Київської області та місто Царнікава з Латвії.

Команди-учасниці організували у своїх громадах благодійні культурно-мистецькі події - ярмарки, фотосесії, концерти з метою збору коштів для ЗСУ.

Так, у Славутичі відбулась благодійна фотосесія «Від жінки-берегині до жінки-захисниці!» в Кіноконцертному комплексі та Краєзнавчому музеї міста Славутича та ЧАЕС, благодійна акція "Freemarket" у Палаці дітей та молоді м.Славутич; а в с.Лютіж пройшов благодійний ярмарок. Крім того, у громадах-учасницях благодійного флешмобу відбулися інші культурні та спортивні події, під час яких колективи «Забава» (м.Славутич), «Співоча душа» (м.Славутич), «Dancing Lady” (м.Славутич), «Лютізька левада» (с.Лютіж), «Журавка» (м.Нетішин), ГО «Ще не вечір» (м.Славутич), Університет для дорослих «Gold Time» (м.Славутич), «Горлиця» (м.Нетішин) і танцювальний колектив з м.Царнікава «Латвія» своєю творчістю та завзяттям підтримали українців у важкі часи війни.

Переглянути фото та відеозвіти кожної команди-учасниці на сторінці фестивалю можна за посиланням https://www.facebook.com/GOLDenFestSlavutych

Організатори фестивалю: Славутицька міська рада Вишгородського району Київської області, Відділ культури, національностей та релігій Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, ГО «Асоціація «Ще не вечір», МГО «Товариство ветеранів ЧАЕС м.Славутич».

Для зв’язку: goldenfestslavutych@gmail.com, 050 353 11 35 (є вайбер)

Віримо в ЗСУ! Все буде Україна!

За інформацією GOLDenFest - Slavutych