З Днем Збройних Сил України!

  • 122

6 грудня щороку відзначається День Збройних Сил України
У генетиці української нації закладено прагнення до свободи, волі, незалежності. Століттями наші предки, зі зброєю у руках, боронили свою рідну землю. Українське козацтво, січові стрільці, армія УНР, Українська повстанська армія – все це славні сторінки нашої історії. Сьогодні ці бойові традиції продовжують Збройні Сили України.            
Після 24 лютого кращі Захисники і Захисниці відстоюють незалежність своєї Батьківщини. Свою рідну землю, рідний дім, свою родину вони боронять від підступного ворога. ЗСУ не бояться окупантів та дають добру відсіч «другій армії світу». Вони найкрутіші, найсміливіші, найсильніші.
Шлях ЗСУ – це шлях перемог і шлях сповнений біллю втрат, але ніколи не скорити українських захисників, адже вони стоять на передовій нашого майбутнього. Світло завжди перемагає темряву. 
У День ЗСУ дякуємо всім Захисникам і Захисницям за наші ранки, за те, що ви захищаєте країну, кожного з нас. Сьогодні вами пишаються українці та захоплюється весь світ. 
Славутич доєднується до всіх вітань ЗСУ. Бажаємо кожному Захиснику і Захисниці скоріше повернутися додому і принести з собою непереможний мир!
Віримо в ЗСУ. Слава Україні!