У Славутичі оновлено перелік  Пунктів незламності

  • 122

У країні, на випадок повного блекауту, розроблена карта Пунктів незламності, що створені у населених пунктах. У місті Славутичі передбачено розгортання  9 Пунктів незламності, де у випадку блекауту, цілодобово буде організовано чергування. Для жителів передбачатиметься можливість зігрітися на певний час, випити гарячі напої, підзарядити гаджети, скористатися інтернетом чи аптечкою.

Вчора у залі засідань Славутицької міської ради міський голова Юрій Фомічев провів розширену нараду з керівниками комунальних підприємств, відповідальними за пункти незламності. При настанні надзвичайної ситуації, кожен повинен знати чіткий алгоритм дій і бути готовим до його виконання. Прийнято і розпорядження міського голови відповідно якого створено та затверджено перелік стаціонарних Пунктів незламності; затверджено положення та персональний склад робочої групи з питань функціонування Пунктів незламності у Славутич.

Окрім 9 Пунктів незламності передбачається функціонування двох Пунктів підтримки, де можна буде підзарядити гаджети, у випадку тривалої відсутності електроенергії.

Також, на випадок блекауту, підстанція екстреної медичної допомоги буде базуватися у приміщенні Славутицького відділення поліції.

Зберігаємо спокій, витримку, віримо в Збройні Сили України.

 

Перелік Пунктів незламності та Пунктів підтримки.