У Славутичі привітали військослужбовців та працівників місцевого самоврядування

  • 114

На початку грудня, мабуть не випадково, поряд стоять три дні. 5 грудня –  День волонтера, 6 грудня –  День Збройних сил України, 7 грудня – День місцевого самоврядування. Важко не погодитися з тезою, що це та основа, на якій тримається країна. 
Сьогодні у Залі урочистих подій військовослужбовці ЗСУ, працівники місцевого самоврядування зібралися на церемонію нагородження. У своєму зверненні до присутніх міський голова Юрій Фомічев зауважив, що тільки звільнивши країну від ворога, ми можемо повноцінно розвивати місцеве самоврядування, економіку, культуру, спорт, зміцнювати соціальний захист. Славутич тримає свій фронт. Цивільні, військові виступають єдиною командою і поки ми разом нас ніхто ніколи не здолає. Події воєнної весни, коли три дні бійці ТРО боронили місто, назавжди залишаться в історії громади.  Хвилиною мовчання вшанували тих, хто тримав небо та подарував світанки. Назавжди вони залишаться у наших серцях. А день ЗСУ переросте у справжнє національне свято. 
Грамотами та подяками міського  голови Славутича, Вишгородської військової адміністрації, Подяками Київської обласної ради були відмічені кращі славутицькі військовослужбовці та працівники місцевого самоврядування. Музичне вітання для присутніх подарувала Ольга Фещук.