Відбулася позачергова сесія Славутицької міської ради

  • 127

 

У понеділок, 12 грудня,  у залі засідань Славутицької міської ради, зібралися депутати на 15 позачергову сесію Славутицької міської ради VIIІ скликання, на розгляд якої було винесено 17 питань.

За рішенням Славутицької міської ради депутати  від фракції партії ОПЗЖ  відсторонені від участі у роботі пленарних засідань міської ради, тому  намагання сьогодні двох депутатів від даної політичної сили, безпосередньо приймати участь у засіданні, були  відхилені у сесійній залі.   

     Потому депутати приступили до розгляду порядку денного. В основному питання стосувалися внесення змін до міських цільових програм. Так збільшено фінансування Програми «Захисник Вітчизни» на 2022 рік. Для забезпечення доступу до мережі Інтернет у Пунктах незламності передбачено додаткове фінансування у цільовій Програмі Інформатизації та електронного врядування м. Славутича на 2022 рік.

Для приведення у відповідність до показників бюджету Славутицької міської територіальної громади обсягів фінансування заходів на 2022 рік, внесені зміни до Програми забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства Славутича та  Програми збереження житлового фонду міста. Відповідні зміни внесені до  бюджету  Славутицької міської територіальної громади  на 2022 рік.

      Для приведення у відповідність до чинного законодавства функціонування дитячих будинків, змінено назву та підпорядкування Дитячого будинку «Центр захисту дітей», який тепер стає Центром  соціально-психологічної реабілітації дітей «Родинний затишок» та підпорядковується  управління соціального захисту населення Славутицької міської ради.

     Депутати звернули увагу, що у місті складається непроста ситуація із постачанням електроенергії. Маємо графік 3 на 6. Одностайно вирішили  підготувати звернення до Чернігівської ОВА та Чернігівобленерго щодо  ситуації  електропостання.