ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: В ОБЛАСТІ СХОВИЩАМИ ЗАБЕЗПЕЧЕНІ 895 ШКІЛ І САДКІВ

  • 93

У Київській області сховищами забезпечені 895 шкіл і садків, у них навчання проходить в офлайн або змішаному форматах. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба в Telegram.

«Навчання в умовах війни — це виклик для всіх нас: батьків, освітян і дітей. Попри складні умови дбаємо, щоб школярі отримували освіту в безпеці. В одній із броварських шкіл спільними силами з освітянами та батьками облаштували два містких і зручних сховища. У них одночасно можуть перебувати понад 700 дітей», — сказав голова КОВА Олексій Кулеба.

Олексій Кулеба повідомив, що в цих укриттях є Wi-fi, коли ж немає світла, їхню життєдіяльність забезпечує генератор. Окрім цього, там є необхідні запаси води, гігієнічні засоби та аптечки. Він додав, що 81 школа працює дистанційно, адже там поки не облаштовані укриття.

Водночас за бажанням батьків учнів із 35 таких шкіл, де немає укриттів, підвозять до закладів освіти, що знаходяться поряд і працюють офлайн або в змішаному форматах.

Як повідомляли раніше, у Київській області станом на початок грудня відновлено 89 закладів загальної середньої освіти та 45 закладів дошкільної освіти.