Допомога бізнесу в умовах війни

  • 114

Славутицькою міською радою була запроваджена ініціатива, спрямована на підтримку підприємництва під час війни.

З метою підтримки суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність в умовах воєнного стану та є орендарями муніципальних приміщень, Агентство регіонального розвитку м.Славутич щомісяця виконує рішення Славутицької міської ради Київської області Вишгородського району «Про оренду майна комунальної власності у період воєнного стану» від 06.05.2022 № 618-12-VII зі змінами від 04.11.2022 № 686-14-VIII.

 Станом на 01 грудня 2022 року КП «АРР» надано знижки та /або звільнення від сплати за договорами оренди 115 орендарям на загальну суму 1 630 959 гривні.

КП "АРР" укладено 268 договорів оренди. Сьогодні на балансі Агентства є 20 об’єктів, передано в оренду 85% орендних площ. На жаль, за період воєнного стану 39 договорів було розірвано, проте 34 нових були укладені.

 Підкреслюємо, що орендарі, які у зв’язку із форс-мажорними обставинами мають борг перед КП «АРР», мають право подати заяву на реструктуризацію боргу. За період воєнного стану за 10 договорам були підписані додаткові угоди про реструктуризацію боргу.

Зважаючи на обставини воєнного часу КП «АРР» намагається вирішувати усі спірні питання з боржниками у досудовому порядку. Проте ми змушені звертатися до суду, коли борг орендаря наростає.

Ми з розумінням ставимося до проблем бізнесу, які виникли в цей складний час, але повинні нагадати, що вчасна оплата послуг – ваш обов’язок відповідно до підписаного договору.

 Незважаючи на виклики воєнного часу і проблеми з електроенергетикою, український бізнес продовжує працювати та знаходити рішення в будь-яких обставинах. І в цьому - наша Сила. Все буде Україна!

Шановні підприємці! Зверніть увагу на наступні можливості:

 Грантовий еКалендар для бізнесу на грудень переглянути та завантажити можна тут https://bit.ly/3UVvw1D

Сторінка "Купуй в Славутичі" https://arr.in.ua/kupuy-slavutych/

Інвестиційний портал м.Славутича https://investslavutych.arr.in.ua/

 Актуальні пропозиції оренди та інвестиційні проекти https://investslavutych.arr.in.ua/investitsiyni-proekti/

#купуйвСлавутичі #оренда #Славутич

З усіх питань та для подання звернень (заяв) звертайтеся до КП «АРР». Графік прийому орендарів: 10:00 – 13:00, 15:00 – 16:00, телефон 2 10 90