Вітання до Дня енергетика

  • 157

22 грудня свій день відзначають ті, хто запалює світло. Нещадний ворог б’є по енергетичних об’єктах, щоб залишити українців без тепла та умов для життя. В екстремальних умовах бійці енергетичного фронту ремонтують мережі під обстрілами, гасять палаючі трансформатори, щоб забезпечити безперебійну роботу енергетичної системи України та повернути світло і тепло у наші домівки.

Місто енергетиків Славутич, як ніхто інший усвідомлює значимість цієї професії. Персонал Чорнобильської АЕС під час окупації робив все можливе для забезпечення безперебійної роботи станції. Колектив ВП “Атомремонтсервіс” продовжує виконувати ремонтні роботи на атомних блоках українських електростанцій. Спеціалісти електроцеху КП “УЖКГ”, КП “Славутич-Електромережі”, електрики управляючих компаній постійно турбуються про роботу міських електромереж.

Шановні енергетики! Дякуємо вам за те, що тримаєте енергетичний фронт. Цього року до привітань приєднується кожен українець, хто на собі відчув результати вашої цілодобової роботи. Ми радіємо, коли після багатогодинних відключень у наших квартирах з’являється світло.

Сьогодні день зимового сонцестояння. Вже від завтра день ставатиме довшим, а світло почне перемагати темряву і обов’язково переможе!