Славутич у центрі уваги Ольги Василевської-Смаглюк

  • 130

22 грудня своє професійне свято відзначали енергетики. Славутич, життя якого тісно пов’язане з ядерною енергетикою добре розуміє значимість цієї професії. Більше 20 років працівники ВП «Атомремонтсервісу» виконують важливе завдання – проводять на достойному рівні  ремонтні роботи атомних блоків українських електростанцій. Сьогодні підприємство відвідала народна депутатка України Ольга Василевська-Смаглюк та привітала колектив підприємства з їх професійним святом, подякувала енергетикам за відданість своїй справі і висловила впевненість, що після перемоги престижність професії енергетика буде тільки зростати.

Дякував енергетикам за їх віддану та необхідну працю,особливо у сьогоднішніх реаліях,  міський голова Юрій Фомічев. Потому відзначили кращих представників ВП «Атомремонтсервіс».

 

Відвідала Ольга Василевська Смаглюк і Бізнес-парк Славутича, де створені всі умови для розвитку бізнесу; поспілкувалася із керівником  ingreen Катериною Волковою. До речі, це підприємство є платникам податків у Славутичі, а вмілий колектив  шиє екологічні товари: дитячу постіль, матраци, ковдри з коноплі. З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну, підприємство працює для ЗСУ: шиє теплі спальники, військову форму, набори для ВПО. 

 

Вся країна об’єднані єдиною метою Перемога. Разом ми сила!