Міжнародний  благодійний фонд AICM допомагає славутичанам

  • 394

Напередодні Новорічних свят для внутрішньо переміщених осіб та Славутицької лікарні прибула допомога від французько-українського благодійного фонду медичного співробітництва AICM. За інформацією засновника фонду Крістіана Каррера, фонд надає медичну та фармацевтичну допомогу в Україні з 2004 року. З початком війни діяльність благодійників значно розширилася.  

Як повідомила секретар Славутицької міської ради Наталія Гантімурова, Славутич знаходиться під патронатом AICM, який завжди оперативно реагує на запити, має професійну команду, яка робить все можливе, щоб доставити вчасно необхідну допомогу.  Це вже третя допомога, яку отримує Славутич.

Цього разу для переселенців доставлено ковдри, продовольчі набори, дитяче харчування, засоби гігієни. У нагоді для пунктів незламності буржуйки, ємності води, ліхтарі. Для людей з інвалідністю, які потребують догляду,  засоби гігієни.     

Славутицька міська лікарня поповнилася засобами медичного застосування, двома генераторами,  лікарськими сумками, спинальним щитом, камерами грудного дренажу. Головний лікар Георгій Ловигін задоволений наданою допомогою. Генератори будуть встановлені в операційному блоці та відділенні невідкладної медичної допомоги, інтенсивної терапії та анестезіології, а медичні сумки, які укомплектовані всім необхідним, стануть у нагоді лікарям.

Щиро дякуємо Благодійному фонду AICM, пану Крістіану Карреру та Тетяні Гребенщиковій. Така допомога особливо важлива для громади  у  теперішній час. Це допомагає нашій лікарні якісно виконувати свою роботу, а сім’ям, які вимушено покинули свої домівки, відчути турботу.