ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: ВАЖЛИВО, ЩОБ ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ ПРАЦЮВАЛИ ЦІЛОДОБОВО ТА МАЛИ МАКСИМАЛЬНЕ ОСНАЩЕННЯ

  • 86

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба відвідав Пункти Незламності на Київщині та перевірив, як вони працюють. Наразі в області облаштовано понад 400 Пунктів Незламності. 

Вони функціонують у школах, садках, сільрадах, меріях, наметах ДСНС. Долучаються до створення Пунктів і підприємці Київщини. Адреси Пунктів Незламності можна знайти на сайті Київської ОВА та на https://nezlamnist.gov.ua/

«Сьогодні в одному з Пунктів у Боярці познайомився з вчителькою української мови та літератури Тетяною Іванівною. Коли у громаді вимкнули світло, вона прийшла в Пункт підготуватися до уроків. Це справді надихає. Це і є незламність українців»– розповів Олексій Кулеба. 

Після робочої поїздки очільник адміністрації наголосив, що важливо, щоб Пункти Незламності працювали цілодобово та мали максимальне оснащення. У першу чергу – генератори задля електрики та опалення, а також звʼязок, теплі речі та їжу. 

Нагадаємо, що Представники Київської обласної військової адміністрації продовжують роботу з обстеження Пунктів Незламності для усунення всіх недоліків. Крім того, кожен відвідувач може залишити зворотний зв’язок щодо роботи пункту, заповнивши спеціальну гугл-форму чи зателефонувавши на «гарячу лінію» Київської ОВА за номером: (044) 363 07 34.