Знімальна група  ЮНІСЕФ працювала у дитячому садочку

  • 147

У нинішніх умовах забезпечення безпеки у навчальних закладах є пріоритетом у діяльності ЮНІСЕФ в Україні, міської влади, педагогічних колективів, батьків. Поєднання зусиль дає можливість отримати добрий результат.

По завершенню ремонтних робіт укриття в ЗДО «Калинка, колектив садочку разом з батьками, зробили яскраві декорації, облаштували кухню, медичний кабінет, а на стінах і підлозі з’явилися малюнки, що приваблюють діток. У новому створеному просторі,  що розрахований на 220 осіб,  тепер  затишно і комфортно, де можна гратися, навчати, а після обіду  дітки можуть  відпочити  у ліжечках. Досвідчений, творчий, згуртований колектив «Калинки» постійно працює над своїм удосконалення, освоює інклюзивний підхід в освіті, разом з батьками проводить благодійні акції на потреби ЗСУ та головне турбується і любить діток.

Нагадуємо, що укриття ЗДО «Калинка» облаштовано завдяки допомозі UNICEF Ukraine, підтримці народної депутатки України Ольги Василевської-Смаглюк. Максимально швидко та якісно роботи виконало славутицьке підприємство ТОВ «ДІОРО». Про результати спільної роботи у садочку «Калинка» і буде новий сюжет від наших надійних партнерів.