ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: У ШКОЛАХ І САДКАХ КИЇВЩИНИ ОБЛАШТУВАЛИ 1085 УКРИТТІВ

  • 86

Станом на січень у Київській області в закладах освіти облаштували 1085 укриттів. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба у своєму Telegram

«Відзначу, що станом на січень в області облаштували 1085 укриттів у школах і садках. На цьому результаті не зупиняємося. Хоч робота з облаштування укриттів кропітка та потребує часу, але того варта. Наші діти навчаються в безпечних умовах. Отримують освіту та розвиваються, а це у свою чергу – запорука міцного та світлого майбутнього всієї країни», – написав голова адміністрації. 

Окрім цього, він розповів, що у Васильківській громаді облаштували укриття ще в чотирьох закладах освіти. Капітальні ремонти підвальних приміщень зробили в садках «Журавлик», «Сонечко», «Ластівка» та Васильківському ліцеї №6. Їх оснащили всім необхідним. 

Також раніше в селі Безп’ятне цієї ж громади завершили ремонт укриття садка «Чорнобривчик». Це дало змогу не тільки відновити роботу закладу, але й вивести на змішаний формат навчання Застугнянську гімназію, що розташована в сусідньому селищі. Укриття садка розраховане на 75 дошкільнят і 75 учнів гімназії.

Як повідомлялося раніше, голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба під час робочої поїздки у Фастівський район перевірив, як заклади освіти адаптувалися до умов воєнного стану.