Коротко про основне з випуску #Запитай_у_мера

  • 144

Коротко про основне з випуску #Запитай_у_мера для тих, кому зручніше читати, ніж слухати.

Про харчування у школах

Працюємо, щоб реалізувати це питання в найближчі тижні, для цього нам потрібне стабільне електроживлення у вигляді потужних генераторів (є перспектива їх отримати), або переключення між лініями (закуповуємо спеціальне обладнання). Як тільки ми відновимо стабільне електроживлення, харчування буде відновлено.

Про Пункти незламності у навчальних закладах

Деякі жителі міста скаржаться, що у Пункті незламності біля поліції є все необхідне, а укриття у школах не забезпечені нічим. На даний момент в багатьох укриттях у школах оновлені санвузли, є душові кабіни та гаряча вода автономно. Укриття забезпечені водою, термопотами. Пункт незламності біля поліції працює цілодобово, він наразі є ключовим. В середньому його відвідують 10 людей за день, тому наразі розгортати інші пункти немає потреби. Все необхідне для пунктів незламності є, складоване, знаходиться в робочому стані та обов’язково буде використовуватись у разі потреби, але сподіваюсь, що такої потреби не виникне.

Про вуличне освітлення

Протестували освітлення по проспекту Незалежності. Наше зовнішнє освітлення достатньо енергоефективне, 50 вт на один великий ліхтар. Також маємо певну економію через технічні рішення на критичній інфраструктурі. Після тестування зменшимо кількість ліхтарів, включимо освітлення на перехрестях і на деяких пішохідних переходах. Плануємо вмикати освітлення спортивного майданчика на стадіоні, щоб у сприятливу погоду люди могли займатися спортом. Працюємо над тим, щоб закупити сонячні панелі для зовнішнього освітлення, це дозволить не бути залежними від відключень електроенергії.

Детальніше у сюжеті