Пам’яті Володимира Вялька (22.12.1990 - 24.01.2023)

  • 344

Пам’яті Володимира Вялька (22.12.1990 - 24.01.2023)

Сумна, болюча звістка вчора сколихнула Славутич. Під Бахмутом, де точаться запеклі бої, обірвалося життя Володимира Вялька.

Парамедик ССО «Азов-Київ», командир Національних Дружин і «Centuria» міста Славутича, з перших днів повномасштабної війни став на захист рідної землі.

Народився Володимир у Славутичі, навчався у школі №3, закінчив Севастопольський університет ядерної енергії та промисловості, працював провідним інженером відділу індивідуальної дозиметрії зовнішнього опромінення Чорнобильської АЕС.

24 лютого перекреслило мирне життя сім’ї Вялько, як і мільйонів українців.

Добровольцем він вступає до ССО «Азов-Київ». Воював у найгарячіших точках. Людина зі стержнем, людина честі, людина слова. У будь-яку хвилину був готовий прийти на допомогу, підтримати не тільки словом, а й вчинком. Назавжди Володимир залишиться прикладом порядності, відданості, патріотизму, справедливості, мужності, доброти. Завжди посміхався, заряджав позитивом і вірою у перемогу.

Обожнював дружину і своїх двох донечок. Без люблячого сина залишилися батьки.

Володимир Вялько мав позивний «Славутич». Любив рідне місто. Залишиться він і у проморолику «Легко». Свій проєкт Бюджету участі – майданчик для відпочинку «єVoda у сухому озері», мріяв розвивати далі. Вже були готові до реалізації нові ідеї по створенню затишного місця відпочинку для містян…

Володя назавжди буде у серцях, думках та спогадах усіх, хто мав честь бути з ним знайомим.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям, побратимам Володимира Вялька.

Вічна пам'ять Захиснику. Вічна слава Герою.