Славутич продовжує рух по шляху енергозбереження

  • 234

​​Славутич  один з перших підписантів Європейської Ініціативи «Угода Мерів» щодо клімату та енергії. Більше 10 років ми співпрацюємо разом задля залучення інвестицій в проєкти енергозбереження, енергоефективності та відновлюваних джерел енергії з міжнародних фінансових інститутів. 
Зараз «Угода Мерів – Схід» не тільки розробляє онлайн інструменти для підготовки та публікації проєктних пропозицій від громад, але і проводить навчальні тренінги для зацікавлених та активних громад.
У січні представники нашого міста побували у місті Трускавець на тренінгу «Середньострокове планування та розробка проєктних пропозицій», де велась мова про  надання технічної підтримки Підписантів «Угода Мерів – Схід».
Дякуємо Команді Угоди Мерів за корисне навчання, яке допоможе нашому місту розробляти проєктні пропозиції в рамках ПДСРК для залучення зовнішнього фінансування та впровадження проєктів. 
Для нас була дуже важлива робота в команді з іншими громадами. Отримано безцінний досвід у вивченні енергоефективних проєктів міст України.
Дякуємо:
Максиму Верещаку, ключовому експерту Проєкту
Оксані Кисіль, національному експерту Проєкту в Україні
Андрію Удовику, технічному експерту Проєкту в Україні
Плавинській Ірині, головному спеціалісту сектору енергоефективності відділу з питань жкг, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження виконавчого комітету Славутицької міської ради
Осовській Анні, в.о. директора Славутицького міського фонду підтримки підприємництва.