Офіс підтримки - твій муніципальний коворкінг

  • 179

 

 У 2017 році в місті Славутичі відкрився Офіс підтримки громадських ініціатив КП Агентство регіонального розвитку м.Славутич. Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич став домівкою для громадських активістів та організацій. Тренінги, зустрічі, наради, ярмарки бюджету участі, тімбілдінги, кінопокази...

З жовтня, з початком відключень електроенергії, наш Офіс працює як муніципальний коворкінг. За цей час близько 200 людей скористалися цієї можливістю.

 Серед відвідувачів переважають студенти. Вони не лише щоденно тут навчаються онлайн, а навіть проходять державні іспити й лише на відмінно!

 Також до офісу часто приходять діти на онлайн-зустрічі зі своїми однолітками в англійському місті-побратимі Пейнсвіку в Клубі спілкування англійською мовою, а також, щоб змайструвати щось або відвідати тренінг від Молодіжного простору. Нещодавно розпочалися обласні олімпіади для учнів – отже тепер в офісі панує майже наукова атмосфера.

 Приходять до коворкінгу не лише учні та студенти, а й інші славутичани – на майстер-класі з виготовлення окопних свічок зустрілися члени профспілки ЧАЕС, а вчителі проводили тут семінари для свого професійного розвитку. В офісі навіть відбувся екзамен для вчителів-учасників обласного етапу конкурсу «Вчитель року». А щочетверга о 18:00 проходять кінопокази 86:Кіноклуб.

Запрошуємо вас до муніципального міні-коворкінгу!

Контактний телефон: 050 353 11 35 (можна писати на вайбер у разі запитань). Режим нашої роботи: 9:00 - 16:00, вихідні сб, нд. Студентам при собі мати студентський квиток.