Новини спорту

  • 170

 

Стрибки на батуті

Минулого тижня у ФОК «Олімп» відбувся Відкритий чемпіонат КДЮСШ зі стрибків на батуті. У змаганнях взяли участь спортсмени від 8 років і старше. Загалом 48 незламних славутичан продемонстрували свою майстерність та волю до перемоги. За програмою змагань вони виступали в індивідуальних стрибках за віковими категоріями.

Переможцями змагань стали:

Коцаба Семен (2014 р.н.), Биков Макар (2012 р.н.), Юлдашев Матвій (2006 р.н.), Старих Марія (2014 р.н.), Латай Анастасія (2012 р.н.), Сальникова Тетяна (2010 р.н.), Горшунова Анна (2006 р.н.).

Вітаємо спортсменів, тренерів та їх батьків. Не зупиняємося та прямуємо до подальших перемог!

Важка атлетика

18 лютого у ФОК «Богатир» відбувся Відкритий чемпіонат Славутича з важкої атлетики. У змаганнях взяли участь більше 30 спортсменів, що виступали у своїх вікових та вагових категоріях за програмою двоборства: ривок та поштовх штанги.

Переможцями змагань: Карпець Вікторія, Зубець Степан, Зубець Захар, Малишев Ілля, Буторін Максим, Усков Кирило, Міненко Ігор, Вірцан Арсеній, Петренко Микита, Валько Павло.

Вперше виконали ІІІ юнацький розряд: Мамикін Михайло, Малишев Ілля, Буторін Максим та підвищив свою спортивну кваліфікацію до І юнацького розряду Міненко Ігор.

Наступним стартом буде Чемпіонат Київської області, який відбудеться у березні, та стане відбірковим перед чемпіонатом України серед юнаків та дівчат віком до 15 та до 17 років, у місті Ужгород наприкінці квітня.

Вболіваємо за наших спортсменів та прямуємо до перемог!

Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради