Із засідання виконавчого комітету

  • 149

 

У перший день весни відбулося чергове засідання виконавчого комітету Славутицької міської ради, яке провів міський голова Юрій Фомічев. У своєму виступі він повідомив:

Маємо позитивні новини, що в цьому році Славутич реалізує декілька грантових проєктів, які фінансуються нашими міжнародними партнерами. Це повна термосонація ЗДО «Центр розвитку дитини» та ФОК «Богатир» за програмою НЕФКО на 2,4 млн євро.

Другий грантовий проєкт, на 6,2 млн євро, направлений на критичну інфраструктуру, систему теплопостачання – котел, що генерує 500 квт електроенергії з власних джерел енергії: біомаси, деревини, торфу. Друга складова цього проєкту – насосна група, яка буде керувати балансом тепломережі.

Плануємо з понеділка повертати харчування у школи та запустити в роботу басейн «Лазурний».

Готуємось до весняного сезону, будемо ініціювати загальноміську толоку. Як тільки запрацюють асфальтні заводи, приступимо до ямкового ремонту у місті.

2 березня о 18:00 в режимі онлайн відбудеться звіт міського голови, що транслюватиметься на міському телеканалі «МедіаДім», на ютуб каналі SlavutichLIVE та на всіх ресурсах Славутицької міської ради у соцмережах. Запитання до звіту можна залишати за телефоном 0800-330-205 або у анонімній формі за посиланням https://forms.gle/8xc7LEp92FG2ZdFu9.

Під час засідання виконкому розглянуто 30 питань.

Основні питання:

Заслухано:

Звіт міського голови щодо діяльності виконавчих органів міської ради в 2022 році.

Виконання бюджету Славутицької міської територіальної громади за 2022 рік.

Підсумки соціально - економічного та культурного розвитку міста Славутич за 9 місяців 2022 року.

Схвалено проєкти:

Програми сприяння розвитку волонтерства Славутицької міської територіальної громади на 2023 рік.

Комплексної міської цільової Програми Інформатизації та електронного урядування м. Славутича на 2023 рік в новій редакції.

Міської цільової Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2023 рік у новій редакції.

Програми підтримки добровольчих формувань Славутицької міської територіальної громади до виконання завдань територіальної оборони на 2023 рік у новій редакції.

Програми забезпечення охорони публічного порядку, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян та профілактики правопорушень на території Славутицької міської територіальної громади Вишгородського району Київської області на 2023 рік.

Встановлена грошова вартість витрат на харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти.