Славутич отримав потужний генератор

  • 160

Атаки рф на критичну інфраструктуру та пов’язані з цим ризики зберігаються і дотепер. У нинішній ситуації одним з найголовніших завдань міської влади Славутича є організація та забезпечення роботи підприємств критичної інфраструктури, щоб теплом та водою були забезпечені жителі міста, працювала соціальна інфраструктура.   

У цей непростий час увесь цивілізований світ об’єднався у боротьбі проти рашистської агресії. З різник куточків світу до України йде допомога.

Славутич не стоїть осторонь роботи з міжнародними проєктами та  благодійниками. Завдяки французькій компанії VINCI Construction Grands Projets  – учаснику проєкту будівництва нового безпечного конфайнменту над зруйнованим енергоблоком ЧАЕС у складі консорціуму «Новарка» та міжнародній гуманітарній організації ACTED, сьогодні до Славутича прибув генератор на 360 кВт.

«На випадок знеструмлення міста, потужний генератор забезпечить сталу роботу критичної інфраструктури і буде гарним джерелом альтернативного живлення», – повідомив заступник міського голови Віктор Шевченко.

Дякуємо нашим французьким друзям за надану допомогу. Це вагомий внесок у стабільну роботу критичної інфраструктури нашої громади та енергетичну безпеку країни.