Добросусідство - основа розвитку регіону

  • 218

 

 За рік повномасштабної війни ми переконалися, що тільки разом ми можемо впоратися із багатьма викликами, які нині постають перед громадами та їх жителями. Ми разом здатні на справжні дива! Дружні, добросусідські стосунки між громадами Славутицького регіону допомогли й допомагають значно простіше впоратися із нагальними проблемами воєнного часу.

 08 березня зустрілися очільники та представники адміністрацій Любецької, Михайло-Коцюбинської, Гончарівської громад та м.Славутича. Співпраця триває із 2018 року, коли був підписаний Меморандум про партнерство та співробітництво між м. Славутич, Любецькою та Михайло-Коцюбинською об’єднаними громадами. За цей час ми стали справжніми друзями й партнерами і радіємо, що цього разу до нашої зустрічі приєдналась Гончарівська громада.

На зустрічі говорили про життя в громадах у період окупації та деокупацію, гуманітарні виклики, руйнування та відбудову, релокацію бізнесу, залучення донорського фінансування та інвестицій, про зміцнення співробітництва між громадами.

Окремо обговорили основні проблеми комунального напрямку та тарифи на послуги у громадах, питання поводження з побутовими відходами.

У результаті зустрічі були визначені ключові питання, над якими в подальшому громади будуть працювати разом, зокрема домовилися про посилання співпраці в питанні управління відходами.

 Співпраця громад регіону міцніє! Разом до Перемоги!

 

Джерело: Агентство регіонального розвитку