Мріємо та діємо у Славутичі

  • 291

 

У Молодіжному просторі відбулася робоча зустріч в рамках впровадження у місті Славутичі програми «Мріємо та діємо» за участі регіонального координатора програми «Мріємо та діємо» Віталія Вербицького, міського голови Юрія Фомічева та молоді міста.

Завідуюча сектором молодіжної політики Оксана Шевчук як реалізовувалась програма у 2022 році. Далі обговорили плани активностей на поточний рік. Віталій Вербицький повідомив, що вже цієї весни планується поновити роботи з модернізації приміщення молодіжного центру, які були призупинені через війну. Ремонтні роботи передбачені Меморандумом про співпрацю з проєктом «Мріємо та діємо» та фінансуватимуться за рахунок грантових коштів. Також він передав партію обладнання, що допоможе молоді втілювати свої креативні проєкти та розширити послуги молодіжного простору.

Нагадуємо, що програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну Разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.