Допомога Славутичу від  французького благодійного фонду

  • 118

 

Міжнародний благодійний фонд «АІСM Україна», що створений групою французьких лікарів та професорів, є добрим і надійним партнером для український територіальних громад, у тому числі нашого міста.  
На цей раз благодійники привезли допомогу для Славутицької міської лікарні, для внутрішньо переміщених осіб та маломобільних груп населення.  
Відповідно до раніше складеного  запиту, медики отримали допомогу у вигляді лікарських засобів, медичних допоміжних виробів, витратних матеріалів.  Як зазначив  генеральний директор КНП «Славутицька міська лікарня» Георгій Ловигін,  отримана допомога допоможе лікарям якісніше надавати медичну допомогу пацієнтам, забезпечить їхнє комфортніше перебування у лікарні. 
Славутицький міський центр соціальних служб видасть продуктові набори, ковдри, набори індивідуальної гігієни внутрішньо переміщеним особам, що мешкають у місті  та в центрі компактного проживання переселенців.
Управління соціального захисту населення спільно з Центром «БлагоДар» видаватиме продуктові набори, засоби гігієни маломобільним верствам населення, що проживають у місті.  
Міський голова Юрій Фомічев, при зустрічі з благодійниками, щиро подякував Благодійному фонду «AICM Україна», в особі пана Крістіана Каррера та Тетяни Гребенщикової. Адже напередодні Великодня зроблена добра справа. Допомога дозволить сім’ям, які вимушено покинули свої домівки, відчути турботу.