ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ КИЇВСЬКОЇ ОВА РУСЛАНА КРАВЧЕНКА НАПЕРЕДОДНІ СВЯТА ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВОГО

  • 96

У цю неділю, 16 квітня, відзначатимемо одне з найбільших релігійних свят серед християн східного обряду – Великдень. Цей світлий день у всі часи збирав родину за сімейним столом, об’єднував людей і давав надію на майбутнє.

Проте дев’ятий рік поспіль ми проходимо надважкі випробування, що принесла на українську землю війна, розв’язана росією. Наша спільна боротьба із загарбником триває.

Цьогоріч вдруге святкуємо Воскресіння Христового в умовах повномасштабної війни. Воїни ЗСУ, Сили Оборони кожного дня ризикують життями заради нашої безпеки. 

Тож наш з вами обов’язок – максимально безпечно провести свята, аби не наражати себе на небезпеку та не ускладнювати роботу нашим захисникам. Дотримуйтесь обмежень воєнного стану, зокрема правил комендантської години. Нагадаю, наразі вона діє з 00:00 до 05:00. Жодних послаблень на час святкування не передбачено! Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги.Залишайтеся вдома – богослужіння транслюватимуться онлайн. Проте віряни, які прийшли на службу до початку комендантської години, можуть залишатися в храмі на всю ніч до її завершення. 

Пам’ятайте, зараз, як ніколи, важливо не допустити різного роду провокацій, що лише гратимуть на руку ворогу. Тільки об’єднавшись, ми зможемо забезпечити надійний тил для наших захисників і пришвидшити спільну Перемогу.

Бережіть себе та близьких! Мирних свят!

Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.