ГОЛОВА КИЇВСЬКОЇ ОВА ПЕРЕВІРИВ ОБЛАШТУВАННЯ ФОРТИФІКАЦІЙНИХ СПОРУД У ВИШГОРОДСЬКОМУ РАЙОНІ

  • 105

17 березня під час робочої поїздки до Вишгородського району голова Київської ОВА Руслан Кравченко перевірив облаштування та обладнання рубежів оборони з Північного напрямку області.

Руслан Кравченко поспілкувався з військовослужбовцями, дізнався актуальні потреби, над вирішенням яких Київська ОВА буде працювати спільно з місцевою владою.

У ході візиту до Вишгородського району також пройшла нарада щодо безпекової ситуації, нарощування сил та зміцнення ліній оборони. У заході взяли участь перший заступник голови КОВА Дмитро Назаренко, начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, голова Вишгородської РВА Олексій Данчин, заступник командувача об’єднаного стратегічного угруповання військ «Північ» генерал-майора Ігоря Палагнюка. 

Крім того, учасники заходу обговорили питання безпекових заходів, що вживаються на території району, та організації безпеки населення на прикордонних територіях.

«Продовжуємо роботу з посилення та нарощування оборонної інфраструктури на півночі Київської області. Разом із командою президента, урядом, військовими об’єднуємо зусилля, бо розуміємо –  зміцнення рубежів оборони в прикордонних районах є одним з головних пріоритетів не лише для нашої області, а й для усієї країни», – зазначив Руслан Кравченко.

Голова КОВА окремо наголосив на необхідності дотримання режиму «тиші» на водоймах області, особливо це стосується Київського водосховища, річок Прип’ять і Тетерів. Руслан Кравченко доручив Національній поліції, прикордонникам і Київському рибоохоронному патрулю вжити відповідних заходів, щоб унеможливити вихід на воду будь-яких плавзасобів. Нагадаємо, на території Київської області діє заборона навігації на водоймах під час воєнного стану.