ВІДНОВЛЕННЯ СПОЛУЧЕННЯ ІЗ СЕЛИЩЕМ ІВАНКІВ ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРЕЗ РІЧКУ ТЕТЕРІВ НА ЗАВЕРШАЛЬНОМУ ЕТАПІ

  • 54

Роботи з відновлення сполучення із селищем Іванків Вишгородського району через річку Тетерів на завершальному етапі. Про це повідомив у своєму Facebook голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

«Здійснюється насип переїзду бутом та щебенем, вже майже облаштовано понтон. На місці постійно працює техніка. Ситуація на моєму постійному контролі», – прокоментував він.

Руслан Кравченко нагадав, що минулого тижня внаслідок сильних злив рівень води в річці Тетерів піднявся до критичної межі. Через це тимчасова переправа на підʼїзді до Іванкова була частково зруйнована. Щоб не позбавити людей транспортного звʼязку, забезпечили можливість проїзду через село Кухарі.

«Доручив відповідним службам оперативно задля безпеки та комфорту мешканців відновити можливість пересування найкоротшим шляхом. Вдячний, що до роботи з облаштування насипного переїзду та понтону всі підійшли відповідально. І головне – зробили все можливе, щоб відновити переїзд у максимально короткі терміни», – зауважив голова КОВА.

Незабаром рух транспорту буде відновлений – у кожен бік по одній смузі.

Київська обласна адміністрація, органи місцевого самоврядування та екстрені служби працюють злагоджено та системно над мінімізацією наслідків негоди.