Короткі славутицькі новини початку травня

  • 150

🌱Палац дітей та молоді передав нашим Захисникам спеціальне взуття та дитячі малюнки.  

🌱В Офісі підтримки громадських ініціатив відбулася зустріч з ініціативною групою волонтерів та проведено інструктаж з надання домедичної допомоги для цивільних осіб. 

🌱Молодіжна рада «Майбутнє Славутича» взяла участь в міжнародному форумі молодіжних рад «YUP! Forum», який покликаний на розвиток українсько-польського партнерства.

🌱У Загальноміському бібліотечно-інформаційному центрі відбулася чергова програма проєкту «Славутич – це ми» з Володимиром Удовиченком. 

🌱Учасники Восьмої Міжнародної конференції «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO 2023 зібралися на дискусію, щоб зробити перші висновки про роботу конференції.   

🌱Управління соціального захисту населення повідомляє, що за травень 2023 року, для виплат державних соціальних допомог, надійшли кошти, які будуть зараховані орієнтовно 5-9 травня. 

🌱Комунальні підприємства міста працюють у штатному режимі. КП «ДЕУ» відновлює у місті асфальтобетонне покриття.   

🌱Славутицька міська лікарня запрошує на роботу фельдшерів (телефон Славутицького відділу Центру зайнятості: 096 998-89-77) та повідомляє, що базі загальнохірургічного відділення, щовівторка з 10:00 до 12:00, проводить амбулаторний прийом лікар-хірург. 

🌱Вихованець КДЮСШ Данило Рибченко став срібним призером України з боксу.  

🌱Зелена зона біля «Білого Янгола», де наразі квітнуть сакури, магнолії та тюльпани перетворилася на фотозону для славутичан та гостей міста. 

🌱6 травня з 10:00 біля БК «Енергія» розпочинаються заходи (пробіг, ярмарок, оркестр, екскурсія) з нагоди традиційного пробігу пам’яті Героїв Чорн6обиля.   

🌱7 травня о 17:00 у ККК  концертна програма «Ой, диво чи не диво…» академічного ансамблю пісні та танцю «Сіверські клейноди».