У Славутицькій громаді встановлено потужний генератор 

  • 64

Ворожі безпілотники  атакують українські міста. На жаль, ризики пошкодження критичної інфраструктури зберігаються і дотепер, тому одним із  завдань міської влади Славутича є забезпечення безперебійної роботи підприємств критичної інфраструктури.
Як ми вже повідомляли, завдяки французькій компанії VINCI Construction Grands Projets, учасника проєкту будівництва нового безпечного конфайнменту над зруйнованим енергоблоком ЧАЕС, у складі консорціуму «Новарка» та міжнародній гуманітарній організації ACTED Ukraine,  Славутич отримав потужний генератор. 
Станіслав Ліневич, регіональний фахівець з логістики гуманітарної організації ACTED Ukraine, повідомив, що після проведених налагоджувальних робіт, вчора фахівці запустили  генератор. І тепер він може використовуватися за потреби.  Все зроблено,  щоб громада міста, на випадок знеструмлення міста, не відчула негативного впливу. 
Міський голова Юрій Фомічев, який був присутній при запуску генератора, подякував компанії VINCI Construction Grands Projets за допомогу Славутичу. З перших днів війни компанія поруч, у нагоді стали  медикаменти, медичне обладнання. На наше прохання надіслано новий генератор. Від усіх славутичан велика подяка нашим французьким друзям. Це вагомий внесок у стабільну роботу критичної інфраструктури нашої громади.

Інші новини міста

Всі новини міста