Зорепад нагород Дитячій школі мистецтв 

  • 66

Щасливий той, хто займається улюбленою справою, а ще коли ця справа пов’язана з творчістю та натхненням. Саме така улюблена справа, що пов’язана з мистецтвом, щодня примножується 42 викладачами та 390 учнями Дитячої школи мистецтв. У цьому році  школа відзначає своє 35-річчя. 🎻За цей час Дитяча школа мистецтв стала не тільки джерелом творчості, а й джерелом вагомих здобутків, свідченням чого є яскраві перемоги учнів  у численних Всеукраїнських та міжнародних конкурсах та фестивалях. 1800 випускників Дитячої школи мистецтв з подякою та шаною згадують рідну школу в Україні, Великобританії, США, Франції, Польщі, Німеччині та інших країнах.   
Напередодні Дня міста у виставковій залі Дитячої школи мистецтв відбулася церемонія нагородження учнів та їх педагогів. Відзначення обдарованої молоді – це щорічний захід, який проводиться наприкінці навчального року для того щоб продемонструвати талановитих учнів та професійність викладачів. 36-ти учням були вручені нагороди у номінаціях: «За особисті досягнення», «За вагомі досягнення», «Гордість та надія Славутича», «За численні досягнення».  
Міський голова Юрій Фомічев звертаючись до творчого колективу зауважив, що 35 років наша школа народжує таланти, дарує натхнення славутичанам, а  Європа сьогодні відкриває Україну через творчість дітей. 
Подяку та сертифікат на музичне обладнання з рук міського голови отримала директор школи Тетяна Варицька. Нагородили також всіх талановитих педагогів. Серед нагороджених грамотами та подарунками Київської обласної ради викладачі: Надія Солоднікова, Алла Середицька, Людмила Мошківська, Тетяна Варицька.    
Пам’ятну відзнаку та подяку міського голови отримали ансамбль сопілкарів «Соловейки» (керівник Анатолій Навара), зразковий хор «Дзвони сонця» (керівник Олена Фадєєва), ансамбль «Веселі зірочки» (керівник Олена Фадєєва), зразковий колектив «Славутич» (керівник Людмила Мошківська),  ансамбль бандуристів «Калинонька» (керівник Світлана Науменко).  
На завершення педагоги школи подарували присутнім музичний подарунок – чудову мелодію Тараса Петриненко «Україна». 
Браво, колектив Дитячої школи мистецтв!

Інші новини міста

Всі новини міста