РУСЛАН КРАВЧЕНКО: В УКРАЇНЦІ ВІДНОВИЛИ БАГАТОПОВЕРХІВКУ, ПОШКОДЖЕНУ ВНАСЛІДОК ПОВІТРЯНОЇ АТАКИ НАПРИКІНЦІ КВІТНЯ

  • 67

В Українці відновили багатоповерховий будинок, який був пошкоджений внаслідок повітряної атаки наприкінці квітня 2023 року. Тоді через падіння уламків російської ракети були зруйновані дві квартири – на 5 та 6 поверхах. Про це розповів у своєму Facebook голова Київської ОВА.

«На початку травня за моїм дорученням оперативно розпочали відновлювальні роботи. Станом на сьогодні всі заплановані роботи з капітального ремонту завершені. Зокрема, проведений демонтаж і відновлення зруйнованих конструкцій стіни та перемичок, демонтаж та монтаж вікон, відновлення фасадів і ремонт підлоги. У низці квартир пошкодженого будинку та багатоповерхівки поруч замінили склопакети та віконні рами», – написав він.

Очільник обласної адміністрації додав, що перед стартом відновлювальних робіт об’єкт перевірили піротехніки, а майданчик перед будинком очистили від уламків. Крім того, у квартирах, які були пошкоджені, завершені всі внутрішні оздоблювальні роботи.

Також Руслан Кравченко зауважив, що внаслідок ракетного обстрілу в квітні 2023 року постраждала дівчинка, яка мешкала в одній із квартир. Дитині була надана вся необхідна медична допомога. Наразі триває лікування та реабілітаційні заходи для її повного одужання.

Голова Київської ОВА подякував службам та команді міської влади Українки, які оперативно підключилися до ремонтних робіт і в максимально короткий термін зробили все для відновлення будинку.

«Це приклад злагодженої та професійної роботи на благо мешканців Київщини. Жителі цих квартир вже можуть повертатися до своїх осель», – підкреслив Руслан Кравченко.