Обдарована молодь отримала заслужені нагороди 

  • 71

5 червня кращі представники славутицької молоді, ті, хто вносить значний вклад у розвиток освіти і науки, спорту, сучасних технологій, зібралися разом на вручення нагород.
На церемонії міський голова Юрій Фомічев подякував молоді за незламність у такий складний час та вручив більше 80 нагород у шести номінаціях, за напрямками діяльності «Спорт і молодіжна ініціатива» та «Наука і освіта». 
Відзнаками у номінації «Молодіжна еліта Славутича» нагороджено: чемпіона Київської області з боксу Кудріна Єфрема, бронзову призерку чемпіонату України з футзалу серед дівочих команд Калиту Валерію, призера обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії Райского Богдана.
За якісну підготовку учнів до олімпіад та конкурсів були відзначені і педагоги навчальних закладів та керівники гуртків ПДМ.
Пам’ятні відзнаки та подяки міського голови вручено двом командам з футзалу «КДЮСШ-Олімп» (тренери Панченко Володимир та Мекшун Вікторія), командам КДЮСШ зі стрибків на батуті серед юнаків (тренер Дьока Євгеній) та серед дівчат (тренери Володимир Савельєв та Жанна Ломова). 
У номінації «Молодіжна ініціатива» нагороди отримали 8  представників Молодіжної ради «Майбутнє Славутича», на чолі з головою Шапар Софією.
Вітаємо з нагородами обдаровану молодь їх педагогів, викладачів, тренерів та батьків!

Інші новини міста

Всі новини міста