До уваги суб’єктів господарювання, які проводять розважальні заходи та власників закладів ресторанного господарства

  • 79

 

 

Відповідно до Протоколу №200 засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області від 05 червня 2023 року, у зв’язку з безпековими заходами та встановленим режимом світломаскування:

  1. Розважальні заходи, такі як концерти, шоу-програми, дискотеки, виступи професійних та аматорських колективів, ярмарки, спортивні змагання тощо, в тому числі благодійні, проводити у закладах на території Київської області, в тому числі й тих, які межують, або фактично розташовані на межі м.Києва та Київської області або частково розташовані в м. Києві та Київській області, до 21 години 00 хвилин.
  2. Заборонити діяльність закладів громадського харчування (ресторанного господарства) та торговельно-розважвальних закладів (ресторанів, барів, кафе, їдалень, закусочних, піцерій, баз відпочинку, заміських комплексів тощо) під час дії запровадженої комендантської години на території Київської області, в тому числі й тих, які межують, або фактично розташовані на межі Києва та Київської області, або частково розташовані в місті Києві та Київської області.

 

 

Інформацію підготовлено управлінням економіки та

соціального розвитку міста

(к.т. 04579 30011*103)