У Славутичі привітали правоохоронців

  • 103

18 червня Україна відзначає професійне свято – День дільничного офіцера поліції. Щодня дільничні офіцери поліції стоять на варті безпеки людей,  від них залежить спокій мешканців у кожній громаді.  

Напередодні професійного свята міський голова Юрій Фомічев зустрівся з дільничними  офіцерами поліції, що працюють у нашому місті. Як повідомив  майор поліції начальник сектору превенції відділу поліції №2 Вишгородського РУП Юрій Терещенко, у місті співробітники виявляють, фіксують, попереджають правопорушення, що стосуються незаконного продажу тютюнових виробів, алкоголю, розкривають злочини пов’язані з незаконним обігом наркотичних речовин, проводять профілактичні бесіди з жителями на різні теми. Допомагають їм у роботі  встановлені відеокамери. Загалом ситуація у Славутичі контрольована.

Спільно з міським головою дільничні офіцери поліції обговорили плани співпраці. Встановлення додаткових відеокамер в місті значно покращить      безпекову ситуацію Славутича, що розташований поряд з кордоном.

Грамоти та подяки Юрій Фомічев вручив дільничним офіцерам поліції: Юрію Терещенку, Ярославу Садчику, Сергію Лисаку, Ігорю Маркевичу, Марині Сідельниковій, Наталії Рудич.

Висловлюємо подяку нашим правоохоронцям за витримку і готовність допомагати славутичанам. Здоров'я, професійного росту, успіхів у службі  перемоги та миру нашим правохоронцям!